Zamolba čitateljima bloga

Saznao sam ovih dana jednu strašnu vijest: proteklih je dana u mojoj župi počinjeno svetogrđe gaženjem Svete Hostije. Molim stoga čitatelje ovog bloga, da kad pročitaju ovaj post odrede neki čin pokore kao zadovoljštinu za taj gnjusan i gadan čin. Molim za razumijevanje poradi neiznošenja detalja te strahote. Bez obzira, slažete li se s mojim stavovima ili ne, ukoliko ste imalo pobožna duša, ponizno molim da se odazovete ovoj mojoj molbi.
Slijedećeg ću tjedna organizirati dva pokornička dana u svojoj župi: srijedu i petak, s postom, molitvom pokorničnih psalama i klanjanjem pred Presvetim kao zadovoljštinu. Nije potrebno da znadete koja je to župa, dovoljno je da kao dobri katolici svoje žrtve i molitve prinesete Gospodinu, a on zna u svojoj svemogućnosti za koga su.
p.s. ova strahota nema nikakve veze s pričešćivanjem na ruku, iako će od sad do daljnjega u mojoj župi biti onemogućeno.
Hvala na pomoći i razumijevanju, vaš seoski župnik Alexius

Primjedbe

 1. Ako ima još osam duša koje bi se htjele nadovezat jedan dan u postu o kruhu i vodi da spojimo devet dana. Također ćemo kroz devet dana molit Litanije Krvi Kristove. Dakle jedan dan posta , a devet dana Litanije. Ako se slažete prijavite se po danima kako slijedi. Ako nas ima više u jednom danu još bolje.
  1. dan- 13. 05. Robelar
  2. dan-14. 05.--------------- itd.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Pater, baš ste našli crkvu gdje ćete Boga moliti. Tradicionalisti/sedevakantisti ne mole niti poste, oni samo bljuju.

   Izbriši
  2. A Vi modernisti postite i molite pa petkom jedete više mesa nego tokom cijelog tjedna a kao molitvu čitate radove bludnika Tina Ujevića ili upalite na internetu pjesme poput "Sila odozgor" ili "Svoja ću koljena" pjevate i njišete se lijevo desno i onda završite sa Slava Ocu.
   Znam Vas i predobro jer sam predugo živio sa Vama i Vašim idiotarijama


   ADG

   Izbriši
  3. Cemu se gristi i kome smeta sveta tradicija , pitali se itko kad napada tradiciju od kakve je ili od koje crkve su primili korjenje ili ga nisu primili ?
   Zasto rusiti ili mrziti ono sto su preci zivjeli vjerovali , kakav je covjek koji reze granu na kojoj sjedi ?

   Izbriši

Objavi komentar

ukoliko anonimno komentirate, ostavite barem neki nick

Popularni postovi s ovog bloga

Sakriveni

Zabrane