Zamolba čitateljima bloga

Saznao sam ovih dana jednu strašnu vijest: proteklih je dana u mojoj župi počinjeno svetogrđe gaženjem Svete Hostije. Molim stoga čitatelje ovog bloga, da kad pročitaju ovaj post odrede neki čin pokore kao zadovoljštinu za taj gnjusan i gadan čin. Molim za razumijevanje poradi neiznošenja detalja te strahote. Bez obzira, slažete li se s mojim stavovima ili ne, ukoliko ste imalo pobožna duša, ponizno molim da se odazovete ovoj mojoj molbi.
Slijedećeg ću tjedna organizirati dva pokornička dana u svojoj župi: srijedu i petak, s postom, molitvom pokorničnih psalama i klanjanjem pred Presvetim kao zadovoljštinu. Nije potrebno da znadete koja je to župa, dovoljno je da kao dobri katolici svoje žrtve i molitve prinesete Gospodinu, a on zna u svojoj svemogućnosti za koga su.
p.s. ova strahota nema nikakve veze s pričešćivanjem na ruku, iako će od sad do daljnjega u mojoj župi biti onemogućeno.
Hvala na pomoći i razumijevanju, vaš seoski župnik Alexius

Primjedbe

 1. Ako ima još osam duša koje bi se htjele nadovezat jedan dan u postu o kruhu i vodi da spojimo devet dana. Također ćemo kroz devet dana molit Litanije Krvi Kristove. Dakle jedan dan posta , a devet dana Litanije. Ako se slažete prijavite se po danima kako slijedi. Ako nas ima više u jednom danu još bolje.
  1. dan- 13. 05. Robelar
  2. dan-14. 05.--------------- itd.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Pater, baš ste našli crkvu gdje ćete Boga moliti. Tradicionalisti/sedevakantisti ne mole niti poste, oni samo bljuju.

   Izbriši
  2. A Vi modernisti postite i molite pa petkom jedete više mesa nego tokom cijelog tjedna a kao molitvu čitate radove bludnika Tina Ujevića ili upalite na internetu pjesme poput "Sila odozgor" ili "Svoja ću koljena" pjevate i njišete se lijevo desno i onda završite sa Slava Ocu.
   Znam Vas i predobro jer sam predugo živio sa Vama i Vašim idiotarijama


   ADG

   Izbriši
  3. Cemu se gristi i kome smeta sveta tradicija , pitali se itko kad napada tradiciju od kakve je ili od koje crkve su primili korjenje ili ga nisu primili ?
   Zasto rusiti ili mrziti ono sto su preci zivjeli vjerovali , kakav je covjek koji reze granu na kojoj sjedi ?

   Izbriši
 2. Bila sam povrijeđena i slomljena srca kada se prije sedam mjeseci u mom braku dogodio jako veliki problem između mene i mog muža. toliko strašno da je odnio slučaj na sud radi razvoda. rekao je da više nikad ne želi ostati sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu na teške bolove. Pokušala sam ga na sve moguće načine vratiti, nakon mnogo preklinjanja, ali bezuspješno. a on je potvrdio da je donio odluku i da me više nikad ne želi vidjeti. Tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Pa sam mu sve objasnila, pa mi je rekao da je jedini način da vratim muža da posjetim bacača uroka, jer je i on to stvarno učinio. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njegov savjet. Zatim mi je dao e-mail adresu bacača uroka kojeg je posjetio. dralaba3000@gmail.com. Sljedećeg jutra poslala sam e-mail na adresu koju mi ​​je dao, a čarolija me uvjerila da ću muža vratiti sljedeća dva dana. Kakva nevjerojatna izjava!! Nikad nisam vjerovao, pa je razgovarao sa mnom i rekao mi sve što moram učiniti. Onda ih radim bez povišice, pa me sljedeća dva dana, začudo, zvao suprug koji me nije zvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna !! Tako se isti dan vratio, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju pogrešku i bol koji je nanio meni i mojoj djeci. Tada je od tog dana naša veza bila jača nego prije, uz pomoć sjajnog bacača uroka. Dakle, savjetovati ću vas ako imate bilo kakvih problema, obratite se dr alabi na email: dralaba3000@gmail.com ili ga kontaktirajte na whatsapp i viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744.......

  OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

ukoliko anonimno komentirate, ostavite barem neki nick

Popularni postovi s ovog bloga

Zabrane

Sakriveni