SakriveniKad smo na početku korizme čitali iz evanđelja  po Mateju riječi Gospodinove o skrivenoj molitvi, postu i milostinji, ni slutili nismo koje se značenje krije u danima pred nama. Doista, večina vjernika svoje molitve, postove i milostinju, protiv svoje volje, obavlja u skrivenosti svojega doma. Popularne priče o odbacivanju vjerskog formalizma u paketu s trijumfalizmom sad dobivaju potpuno novo značenje. Dok smo se u jednom trenutku povijesti trudili toliko ne robovati formalizmu i držati se skrivenosti da smo molitvu, post, pokoru tako dobro sakrili da je ni sami više nismo mogli naći niti u jednom zakutku, sad odjednom shvaćamo kako smo jednostavno iščezli s pozornice ovog svijeta.
Za ilustraciju ovoj mislim prepričat ću jučerašnji razgovor s jednim svojim rođakom. Čovjek radi na građevini. I unatoč svim restrikcijama, njegovo je gradilište otvoreno ( ne obnavlja ništa u Zagrebu ), te se čovjek čudi kako se na njih ne odnose nikakve restrikcije. Ja sam mu rekao da ima rješenje na dohvat ruke: počnite na glas moliti krunicu i pjevati crkvene pjesme i odmah će vas rastjerati.
U prisilnoj skrivenosti, neki svećenici se dovijaju kako „doći“ do vjernika. Pa imamo toliko „živih prijenosa“ sv. Misa na najrazličitijim platfomama komunikacije. Samo da nas se vidi, čuje, kad već nemamo ljudi pred sobom, imamo barem kameru. Nikako da se sjetimo da je u sv. Misi Gospodin Bog na prvom mjestu, i da je to služba Njemu na slavu, a na spasenje ljudima. Zašto ne bismo ovo vrijeme iskoristili za pravilnu orjentaciju pri sv. Misi i to ne samo zato da ne gledamo u praznu crkvu, već zato da se naučimo kamo zapravo treba biti okrenut naš pogled dok prikazujemo Žrtvu Kristovu.
Ovako moramo stalno biti okrenut prema ljudima, pa, moram to reći potpuno otvoreno, mnogi od tih prijenosa izgledaju kao igrokazi. Amaterski...
Ne mora biti svaka sv. Misa, blagoslov, molitva vijest. Ne mora se sve slikati niti snimati, zabilježiti. Ionako, ono što se stvarno bilježi od sv. Mise, ljudskim je sredsvima nedohvatljivo.
Kako ova teška situacija napreduje i traje, vidljivo je da će nakon nje doći do velikih promjena. Ne samo zato jer smo kao laboratorijski miševi podvrgnuti cijeloj lepezi društvenih eksperimenata i kondicioniranja, već i zbog toga što stanje izoliranosti budi u čovjeku misli i osjećaje kojih do sad nije bio svjestan. Uzevši u obzir i instinkte za preživljavanjem, jednadžba koja se pjavljuje izgleda poprilično komplicirana.
Meni se čini da će na površinu isplivati dvije vrste ljudi: sveci i divljaci. S time što su divljaci već tu, a svetaca je jako malo.
Prihvaćanjem trpljenja, onoga što nam nije po volji, onog što se protivi našim uvjerenjima i zdravoj pameti, prihvaćanjem skrovitosti prirpemamo se na ono što dolazi nakon ovog zla. Pravilna orjentacija tu svekoliko pomaže.

Primjedbe

 1. Suprug i ja smo u braku već 6 godina. Bili smo u sretnom braku sa sinom. Prije 3 mjeseca počeo sam primjećivati ​​neko neobično ponašanje od njega, a nekoliko tjedana kasnije saznao sam da se moj suprug viđa s nekim i da mu više nije stalo do mene ili djece, ponekad izađe i neće ni doći danima se vraćao kući. Učinio sam sve što sam mogao da riješim ovaj problem, ali sve bezuspješno. Pregledavao sam Internet kad sam naišao na web mjesto koje sugerira da dr. AJAYI može pomoći u rješavanju mojih bračnih problema. Pa, osjećao sam da bih trebao probati. Kontaktirao sam ga i on mi je napravio čaroliju. Dva dana kasnije, suprug mi je došao i ispričao se zbog svojih nepravdi i obećao da to više nikada neće ponoviti, a moja obitelj ponovno živi sretno zajedno .. Sve zahvaljujući dr. AJAYI. Ako trebate bacača čarolija koji može stvoriti čaroliju koja uistinu djeluje, predlažem da ga kontaktirate. Neće vas razočarati.


  Whatsapp +2347084887094
  Pošta: drajayi1990@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Možete li molim Vas izbrisati ovaj idiotizam?

   Izbriši
 2. Moje ime je Marija Josip, dolazim iz hrvatske, ali selim se sa suprugom u Ohio, želim podijeliti dobre vijesti o svom životu sa svima i onima kojima je potrebna pomoć u braku / vezi. Patila sam šest godina, suprug me napustio i nastavila sam rađati drugu suprugu samo zato što me njegova obitelj nije voljela, a i zato što mu nisam mogla dati dijete, plakala sam sedam godina jer se suprug razveo od mene. Tražio sam čaroliju da mi je oblak pomogao na mreži Upoznao sam toliko mađioničara, svi su skupili novac ne pomažući mi, ali 3. kolovoza 2020. vidio sam internetsku donaciju dobrog mađioničara po imenu dr. Alaba. Odlučila sam ga kontaktirati kad sam ga kontaktirala, rekao mi je da je moj problem riješen jer sam ga kontaktirao, rekao sam mu sav svoj problem i obećao mi je da će mi pomoći vratiti mog supruga. Doktor Alaba me uputio i pokazao mi što da radim pa slijedim sve upute i radim ono što je tražio nakon tri dana rekao mi je da će me suprug nazvati prije nego što spavam tog dana i ispričati se. Jednom kad mi je sve rekao, suprug me nazvao i zamolio da mu se vratim nakon šest godina razvoda. Danas dijelim ovu poruku jer želim da svijet to zna i to je dobar posao, a također sam vrlo sretna što sam trudna, a oni koji trebaju pomoć, probleme na poslu ili promociji danas kontaktirajte dr. Alabu i riješite svoj problem ovdje je e-mail: dralaba3000@gmail.com Ili whatsapp putem telefona: +2349039885856 Obećavam vam da će vaš problem biti riješen

  OdgovoriIzbriši
 3. Svi imamo svoje različite priče u životu. bili su usponi i padovi, ali ja sam bio više shrvan kad je moj zaručnik, s kojim izlazimo već 7 godina, rekao da bismo trebali prekinuti vezu, nisam doživio takvu bol kakvu sam osjećao tog dana u svom životu. Pitao sam u čemu sam pogriješio, ali rekao je da je umoran, nakon 3 mjeseca odvojenosti naišao sam na svjedočenje gospođe koja je govorila dobre stvari o dr. Ajayiju, bacaču čarolija koji je mnogim ljudima pomogao da vrate mir i ljubav u svom domu. Zaista volim svog muškarca i želim ga natrag u mom životu, pa sam se obratio dr. Ajayiju i objasnio si, nakon savjetovanja rečeno mi je u čemu je problem i što učiniti za obnavljanje veze, učinio sam sve što sam tražio od mene i neke dane čaranja moj me zaručnik kontaktirao i sad smo u sretnom braku. Ako vam treba pomoć istinskog bacača čarolija, možete se osloniti na dr. Ajayija i vjerujem da ćete imati razloga za ponovni osmijeh. Kontaktirajte Viber / Whatsapp: +2347084887094

  OdgovoriIzbriši
 4. Pozdrav svima moje ime je Viktoria Andro. Nikada nisam mislila da ću se ponovno nasmiješiti, Moj muž me ostavio s dvoje djece na godinu i dva tjedna, Sav pokušaj da ga vratim propao je. Mislila sam da ga više neću vidjeti dok nisam upoznala damu po imenu Christina koja mi je rekla mene o uroku zvanom DR ISIKOLO, dala mi je njegovu e-mail adresu i broj mobitela i kontaktirala sam ga i on me uvjerio da će mi se u roku od 48 sati moj muž vratiti, za manje od 48 sati moj muž se vratio počeo je moliti za oprost rekavši da su vragovi radili, tako da sam još uvijek iznenađen ovim čudom, ne vjerujem baš ni u kakve duhovne doktore. DR ISIKOLO je vratio ljubav i sreću u moju zajednicu, a ja sam sa svojim muškarcem i zauvijek je naš. ako trebate bilo kakvu pomoć u pronalaženju rješenja, možete ga kontaktirati bez odgađanja. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com ili izravno na WhatsApp/Viber: +2348133261196.

  OdgovoriIzbriši
 5. Moje ime je Laura Mattis i očajnički sam tražila način da se moj bivši dečko ponovno zaljubi u mene. Imali smo uspona i padova, ali u proteklih 6 mjeseci naša veza je krenula na kraj. Potrošio sam 500+ na bacača uroka za koji sam mislio da će mi pomoći, a ne znajući da mi nije pomogla. Pružam mu ruku jer želim biti poželjna žena kakva sam nekad bila, a on se ponovno zaljubi u mene i oženi me. Ne mogu zamisliti ovog dječaka s bilo kim drugim dok nisam stvarno kontaktirao dr. Ikhinea koji je učinio da mi se želja srca ispuni. Dao mi je detalje kako da mi pomognem što je i učinio kada sam se povinovao i spasio je mog muškarca iz zlih ruku dame koja ga je hipnotizirala i moj muškarac se vratio vama za 48 sati i zaista sam bila začuđena takvom manifestacijom moći je uistinu stvaran. Sada sa zadovoljstvom mogu reći ljudima da pokušaju DR ISIKOLO riješiti svoje probleme i pričekati trenutne rezultate. kontaktirajte ga putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com ili izravno na WhatsApp/Viber +2348133261196.

  OdgovoriIzbriši
 6. Pozdrav svima moje ime je Natali Oscar. Nakon 5 godina braka s mojim mužem s dvoje djece, moj muž se počeo čudno ponašati i izlaziti s drugim damama i pokazivao mi hladnu ljubav, u nekoliko navrata prijeti mi razvodom ako se usudim ispitivati ga o njegovoj aferi s drugim damama, ja bio totalno shrvan i zbunjen sve dok mi jedan stari prijatelj nije rekao za uroka na internetu zvanog DR ISIKOLO koji pomaže ljudima u problemima veza i braka pomoću moći ljubavnih čarolija, isprva sam sumnjao da tako nešto uopće postoji, ali sam odlučio pokušati. kada sam ga kontaktirala, pomogao mi je da bacim ljubavnu čaroliju i za 48 sati muž mi se vratio i počeo se ispričavati, sada je prestao izlaziti s drugim damama i njegov sa mnom zauvijek. Kontaktirajte DR ISIKOLO, velikog čarobnjaka za vaš problem veze ili braka koji treba riješiti danas putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga također WhatsApp ili Viber na +2348133261196.

  OdgovoriIzbriši
 7. Sve zahvaljujući ovom sjajnom čovjeku kojeg sam upoznala dok sam čitala neke komentare ovdje, u početku sam se uplašila takvih tangi, ali stvarno mi je potrebna pomoć da se izvučem iz svoje situacije jer mi je muž dao dva tjedna unaprijed da se iselim iz kuća jer je Will imao neki nesporazum koji ovdje ne mogu navesti, dr. Ajayi je izveo čaroliju pomirenja i uspjeli smo riješiti našu nesuglasicu izvan suda, ako vam je potrebna usluga moćnog bacača uroka, kontaktirajte dr. Ajayija na Whatsapp: +2347084887094.or E-pošta: drajayi1990@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 8. Pozdrav prijatelji, nikad se nisam vidio da to radim prije nekoliko mjeseci, ali zato što sam sretan i želim da drugi pronađu svoj mir u svojim bračnim domovima ili u vezi, odlučio sam podijeliti svoj susret s dr. Ajayijem. U braku sam s troje djece već 13 godina i s mojim mužem je bilo super. Prije otprilike 3 godine moj muž je počeo lagati, varati, ženiti izvan našeg braka i meni to nije bilo ugodno, pa sam jednu noć ostala neprospavano razmišljajući. Uzeo sam svoj telefon i krenuo na internet kada sam vidio tekst koji je bio naslovljen. PROBLEME KOJE VEĆINA LJUDI OBIČNO IMA U BRAKU RJEŠIO JE DOKTOR AJAYI. Kontaktirala sam ga i razgovarala o svojim bračnim problemima i on je zaključio da je na mog muža bacila čaroliju druga žena" čijeg muža više nema, pa smo prošli kroz procese i napravljena je neka zagonetka da se moj muž oslobodi i to je zaustavilo mog muža njegovo loše ponašanje u našem braku i sada je moj muž bio na svom stvarnom ja, ovo svjedočanstvo je savjetovati ljudima vani da nikada ne prekidaju svoj brak, već da traže rješenja na pravim mjestima. Možete kontaktirati dr. Ajayija na Whatsapp / Viber :+2347084887094 Ili e-mail : drajayi1990@gmail.com za trajno rješenje.

  OdgovoriIzbriši
 9. Prolazila sam kroz brakorazvodni proces kada sam pronašla dr. Ajayija kao velikog duhovnog čovjeka na internetu, nisam mislila da ćemo se ja i moj muž ikada vratiti zajedno, blagoslovljeni smo s troje djece i u braku smo 12 godina, ali on je bio spreman sve to baciti. jer je upoznao novu ženu, ali dr. pomozi mi da izvedem snažnu ljubavnu čaroliju zbog koje je zaboravio na ženu koju je upravo upoznao i razvod je otkazan, sada živimo u miru u našem domu sa jačom vezom, kontaktiraj dr. Ajayija na Whatsappu / Viber : +2347084887094 ili Email : drajayi1990@gmail.com i on će vam pomoći, priprema i začinsko bilje za različite vrste bolesti, samo u slučaju da imate bilo kakav zdravstveni problem jer će i vas izliječiti.

  OdgovoriIzbriši
 10. Sve zahvaljujući dr. Ajayiju uspjela sam spasiti svoj brak nakon 7 mjeseci razdvojenosti sa svojim mužem, napravio je ljubavnu čaroliju za mene i moj muž je došao moliti za oprost, sada živimo sretno i naš ljubavni život se popravio, shvatio sam poznavati dr. Ajayija preko prijatelja kojem je pomogao s biljnim lijekom koji ju je zatrudnjeo nakon 13 godina braka bez ikakvog djeteta, bila je jako sretna s rezultatom biljnog lijeka koji je podijelila sa mnom svoj izvor radosti, pa ako ste potrebna vam je pomoć pravog uroka za bilo koji problem ili uslugu o kojoj možete razmišljati, savjetovat ću vam da kontaktirate velikog duhovnog čovjeka dr. Ajayija na whatsapp / Viber: +2347084887094 ili vi na e-mail: drajayi1990@gmail.com on je 100% pouzdan.

  OdgovoriIzbriši
 11. Moje ime je Klara Milinkovic i dala sam obećanje da ću svoje svjedočanstvo ispričati po cijelom svijetu kada mi se čovjek vrati, a muž dođe baš kako mi je rekao DR ISIKOLO kada mi je pomogao. Napravio sam pravi izbor što sam kontaktirao DR ISIKOLO, velikog čarobnjaka koji vam može pomoći u rješavanju vaših problema. Moj muškarac me ostavio da patim i nikad nisam vjerovala da će mi se opet vratiti, ali kada sam kontaktirala DR ISIKOLO uvjerio me da će moj muškarac doći opet. dao mi je neki popis stvari za kupnju, ali ih nisam mogao nabaviti u svojoj zemlji i zato sam mu poslao novac, a on je kupio predmete i pripremio savršenu ljubavnu čaroliju. Moj muž mi se vratio za 48 sati moleći za oprost. OVO JE TAKO STVARNO I ISTINSKO. Bila sam toliko iznenađena da je čarolija djelovala baš kako mi je rekao. Ovo je tako nevjerojatno i želim da vjerujete jer DR ISIKOLO je tako stvaran i pozivam vas da ga kontaktirate sada na njegovu e-poštu kako bi vam također mogao pomoći na način na koji je pomogao meni. email: isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga također WhatsApp na +2348133261196.

  OdgovoriIzbriši
 12. zdravo prijatelju, zovem se Isabella Ethan, liječnica sam i imam 45 godina. Molimo pročitajte moje pravo životno svjedočanstvo, imam pozitivnu namjeru da će ova informacija pomoći nekome tko pročita ovaj članak, u roku od dva dana obnoviti raskinuti brak i povratiti izgubljenu ljubavnu vezu. Nakon godina veze s Paulom, prekinuo je sa mnom, učinila sam sve što sam mogla da ga vratim da me voli, ali sve što sam učinila bilo je uzalud, toliko sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema njemu , pitao sam ga sa obećao sam svemu što sam imao, ali je odbio. Objasnio sam problem svojoj kolegici na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavnom čarobnjaku koji bi mi mogao pomoći da mu vratim ljubav, ali ja sam tip osobe koja nikada nije mislila da dio ljubavnih čarolija postoji ili djeluje, ja nisam imao izbor, ali da isprobam, poslao sam e-mail kanalu spellcaster i rekao mi je bez problema da će sve biti u redu prije tri dana, da će se moj bivši vratiti prije tri dana, bacio je komadić ljubavne čarolije u zrak i začudo drugi dan je bio oko 3.00 ujutro. Bivši ljubavnik me nazvao na mobitel, bila sam toliko iznenađena što sam se javila na telefonski poziv i sve što je rekao je da mu je toliko žao zbog svega što se dogodilo da je želio da mu se vratim jer me toliko voli. Bio sam tako sretan i tako smo počeli živjeti sretno zajedno. na ovaj način ga možete kontaktirati ako vam treba pomoć možete ga kontaktirati na ovu email adresu:dralaba3000@gmail.com ili ga kontaktirati na whatsapp/viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744 ... :) . . :) .. :) .. :) .. :). . :)

  OdgovoriIzbriši
 13. Od muža sam se razdvojila prije tri godine. Među nama nije bilo komunikacije. Obitelji i prijatelji su me savjetovali da zaboravim na brak i da nastavim dalje u životu. Nisam se htjela udati za nekog drugog jer duboko u sebi još uvijek volim svog muža. Toliko sam patila od boli i zbunjenosti da sam na internetu pročitala preporuku o tome kako je dr. Alaba ponovno spojio razoreni brak uz pomoć svojih duhovnih moći. Neprestano sam čitala toliko svjedočanstava o tome kako je pomogao stati na kraj razvodu i vratiti bivše voljene ljude i moja vjera se obnovila. Trebala bih odmah kontaktirati dr. Alabu nekoliko minuta kasnije, on mi je odgovorio i dao upute što da radim, nakon što sam dva dana nakon rituala ispunila traženi uvjet, čarolija mi je promijenila život oko mog muža da me više od toga ne kontaktira. Dvije godine su me zvale usred noći plačući i ispričavajući se da je to djelo demona, pa se i dalje čudim ovom čudu pa mu opraštam. Sada je moj brak u ravnoteži. Ritual Dralaba je odlično funkcionirao i brak jači nego prije, i ništa nas opet ne može razdvojiti. Posjetio sam toliko stranica da sam tražio pomoć, bilo je beznadno dok se nisam povezao s Dralabom, pravim čovjekom koji mi je pomogao da oporavim svoj razoreni brak ako imaš sličan problem u braku, želiš da te muž ili žena opet vole . , Imate nekoga koga volite i želite da vas on ili ona voli zauzvrat, imate izazov u svom životu, predložak čarolije dr. Alabe je rješenje i odgovor na vaš problem, whatsapp/viber s njegovim telefonskim brojem: +1(425) 477-2744, Kontaktirajte ga već danas slanjem e-pošte na dralaba3000@gmail.com Ne dopustite da vam netko oduzme supružnika.

  OdgovoriIzbriši
 14. Izvrsna i nevjerojatna usluga o tome kako vratiti bivšeg.
  Kome se to može ticati, zovem se Lana Johannes i jako sam cijenio kako je Veliki DR ISIKOLO koristio svoje intuitivno vodstvo i vještine kao životni trener te svoju empatiju da mi vrati moju srodnu dušu. Za 100 posto besplatnih pravih vidovnjaka, konzultirajte se kako biste vratili svog bivšeg i riješili sve svoje opće probleme ili probleme s nevoljom. Partner me ostavio zbog beskrajnih svađa i svađa, a ja sam mjesecima bila shrvana i vratila sam svoju sreću kada sam ga kontaktirala. Jedan i jedini DR ISIKOLO Veliki je jedini koji vam može pomoći. On je riješio moj problem umjesto mene. Vratio je mog bivšeg u roku od 48 sati nakon konzultacija i snažno, naša ljubav i sreća su vraćeni. Stupite u kontakt s Velikim DR ISIKOLO-om E-pošta: možete kontaktirati dr. Isikolo e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga također WhatsApp/Viber na +2348133261196

  OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

ukoliko anonimno komentirate, ostavite barem neki nick

Popularni postovi s ovog bloga

Zabrane

Zamolba čitateljima bloga